Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Den uitslag van den tombola 2019

24.02.2020   FC Charly's - FC De Zwaantjes : 0 - 3

Statistieken zijn er om gebroken te worden. En dat hadden de mannen van FC De Zwaantjes begrepen. Desondanks een zware carnavalnacht gingen ze met de 3 punten terug naar VoSSelaar !

FCC speelde an sich geen slechte wedstrijd, maar een paar puntjes zorgden voor de nederlaag. Eerst en vooral had FCDZ een sterk middenveld. De kleine, maar beweeglijke nummer 19, speelde zeer sterk en we kregen er geen vat op. Zeker in de eerste helft, was hij de man die het liet draaien. Fino en Fré liepen wat ze konden belopen, maar als je voorgaande schrijft, weet je dat het dan ook moeilijk is om te voetballen. FCC had het eigenlijk goed onder controle, maar in de laatste 10 minuten van de eerste helft viel het even stil en kon FCDZ nog 2 keer scoren. Eerst was er - na FCC balverlies - een actie over links. De bal werd voorgezet en na wat geharrewar viel de bal pardoes voor nummer 19. Die stond gans alleen en had de hoek maar voor het uit te kiezen. Een beetje later was er een crossbal van FCDZ. Sam kon er net niet aan waardoor de linksbuiten alleen op de Polle kon afgaan. Hij trapte overhoeks in het hoekje binnen. Met deze 0-2 gingen we ook rusten.

Na de pauze tapte FCC toch uit een ander vaatje en kreeg FCDZ het iets moeilijker. Natuurlijk konden zij een beetje de kat uit de boom kijken en op de counter speculeren. Haris speelde centraal een goede wedstrijd. Balletje aanpakken, af en toe een dribbel, maar veel meer inspelen en passen. Dat zien we veel liever dan dribbelaartje Haris ;-) FCC kreeg nu ook zijn kansen, maar soms lukt het ons zo moeilijk om te scoren ... FCDZ hield stand en diepte laat in de wedstrijd zijn voorsprong nog uit naar 0-3. Een counter door het centrum en naast Polle afgewerkt. Dit werd ook de einduitslag.

FCC speelde een wedstrijd met veel inzet. Zeker in de tweede helft kon, met ook sterk ingevallen Anthony, de strijd op het middenveld gewonnen worden. Spijtig genoeg lukte het scoren niet en waren er 10 mindere minuten in de eerste helft, die eigenlijk ook de match beslechten.

Volgend weekend spelen we alweer onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het wordt nog een derby tegen FC Beuckie uit Westmalle. (Als het weer het toelaat). Supporters, allen op post!

Ploeg: Polle, Sam M, Sam VL, Kurt, Cé, Fré, Fino, Haris, Daf, Kevin en Maarten

Vervangingen
‘35 Tom K voor Cé
‘35 Mensur voor Kevin
‘50 Anthony voor Kurt
FC Charly's dankt zijn sponsors
Muziek Café Deja-VuFrituur Boemerang
Antwerpsesteenweg 4, Oostmalle

Gesloten op maandag en dinsdag

Clublokaal FC Charly's
Springkastelen Ellen
Kapsalon Van der Schoot
Chapewerken Ben Mertens

Klik hier voor overzicht alle sponsors24.02.2020   MotM : FC Charly's - FC De Zwaantjes

Ook deze week werd het weer een spannende strijd voor de plaatskes in de top 3. Daf bleef net Fré voor en wint daarmee zijn tweede MotM - trofee !!

Congratzz

1. Daf - 16 (6)
2. Fré - 14 (6)
3. Haris - 10 (5)
4. Maarten - 9 (5)
5. Sam - 3 (2)
6. Fino - 3 (2)
7. Kurt - 2 (1)
8. Anthony - 2 (2)
9. Sammeke - 1 (1)

17.02.2020   Q(F)CC: Wechel en Oostmalle

Nog eens een weekendje back-2-back quizzen en dit met wisselend succes. Vrijdagavond werd er gequizt bij de voetbaltegenstander van zaterdag: FC Unlimited. Een zeer toffe quiz, opgesteld door een jonge bende, met natuurlijk ook een iets andere insteek dan quizzen opgesteld door ouw zakken. Hierdoor lieten we wel wat punten liggen wat ons uiteindelijk een 7de plaats op 32 ploegen opleverde. Maar zeer plezant en met als pluspunt dat er wel heel veel schoon volk in Wechel woont ! ;-)

Zaterdag was er dan nog de quiz van de Ouderraad van Immaculata. Een quiz met zeer veel liefde: zowel in de opstelling als in de zaal. De ronde met vragen over Malle heeft ons veel punten gekost; achteraf gezien misschien wel de tweede plaats. De overwinning zat er echter niet. PS: dankzij een betere schifting konden we revanche nemen op CD&V die ons op een zelfde manier nog de overwinning afsnoepten bij de quiz van Paal- En Bergstraatje.

Q(F)CC FC Unlimited: Ben, Tim, Koen, Lex, Rob en Dompi

Q(F)CC OC Immaculata: Tim, An, Koen, Rob, Luc en Dompi
17.02.2020   MotM : FC Unlimited - FC Charly's

Het was één van de spannendste stemmingen van dit seizoen. Fré & Cé, nek aan nek, met winst voor de oudste! Proficiat Fré !

1. Fré - 29 (12)
2. Cé - 27 (14)
3. Daf - 19 (8)
4. Tom K - 12 (7)
5. Kevin - 9 (5)
6. Dompi - 3 (2)
7. Mensur - 3 (2)
8. Sam - 3 (2)
9. Kurt - 2 (1)
10. Sammeke - 1 (1)

17.02.2020   FC Unlimited - FC Charly's : 4 - 3

Wat valt er weer van deze wedstrijd te zeggen ... FCC was minstens de evenknie van Unlimited, eigenlijk gewoon zelfs de betere ploeg. Maar Unlimited heeft een paar heel sterke afwerkers in hun ploeg (zie verder), en bij FCC ontbreekt toch dikwijls het echte killer instinct. Net als bij vorige wedstrijden creëren we meerdere kansen, maar ons scoringspercentage ligt te laag. Als ik al die kansen op een jaar samen tel, spelen we toch minstens top-3. Langs de andere kant incasseren we ook 10 doelpunten op 2 matchen. Enerzijds niet altijd even goed verdedigd, anderzijds ook een wereldgoal of 4 tegen ... Maar dat is ook voetbal natuurlijk ... Als-als-als ... Wie de meeste doelpunten scoort, wint. En dat was deze week FC Unlimited.

1-0: voorzet vanop links die hoog door Sammeke wordt ontzet. Aanvaller controleert, legt goed voor zijn rechter en trapt binnen vanop de kleine backlijn

2-0: actie over links. Via hakje tot bij centrale middenvelder die de bal via de paal lekker binnen krult

2-1: Cedric met - één van zijn vele - goede acties over de flank. Via Kevin komt de bal bij Daf. Deze maakt actie tot op de achterlijn. Een 45 naar Tom en de aansluiting, op slag van rust, is een feit.

2-2: De net ingevallen Haris met een hard schot op doel. De keeper kan niet klemmen en de goed gevolgde Daf scoort de gelijkmaker.

3-2: Unlimited pakt de bal af op de linkerflank. Dezelfde centrale middenvelder met een actie, naar binnen snijden en snoeihard naar de verste paal binnen knallen

3-3: Hoog drukken zetten bij FCC. Tom recupereert, geeft voor naar Mensur, die makkelijk kan afwerken

4-3: een hoekschop van Unlimited geraakt niet goed weg en de bal valt pardoes voor de juiste voet. Een lobke over de Polle en de overwinning is een feit...

FCC speelde een sterke wedstrijd, met veel druk, maar toch kon er niet gewonnen worden. Er volgen nog 5 wedstrijden, de volgende twee tegen de nummers 2 en 3 uit het klassement! Het karakter van vandaag zal zeker nodig zijn en dan pakken we 6 op 6!

Startelftal: Polle, Dompi, Sam, Sammeke, Cé, Fré, Daf, Kurt, Mensur, Tom K en Kevin.

Vervangingen
‘45 Haris voor Kurt
‘55 Anthony voor Daf

Bank: Kris Van der Schoot
10.02.2020   Overlijden Lutgarde Baelen

"Je was een rots in de branding
en koerste recht door zee
Je trotseerde storm en golven
alleen… je had de wind niet mee"

Met grote droefnis, vernamen we vandaag het overlijden van Lutgarde Baelen, de vrouw van Peter Grootjans, ook wel gekend als de Gatti.

Voor de jongere generatie misschien niet meer echt gekend, maar Lutgarde en Gatti zijn echt Charly's met een lange staat van dienst ...

Langs deze weg willen we Peter, Yannick en Jani, alle familie en vrienden heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode!

U wordt vriendelijk uitgenodigd de afscheidsplechtigheid bij te wonen op vrijdag 14 februari 2020 om 10.15 uur in het crematorium te Turnhout, Steenweg op Merksplas 68, gevolgd door de asbijzetting in het urnenveld op de begraafplaats te Oostmalle.
10.02.2020   FC Charly's - Dacia 2018 : 3 - 6

Afgelopen zaterdag kwam de ongeslagen leider, Dacia 2018, op bezoek. Zo het seizoen vordert, wil elke ploeg natuurlijk Dacia de eerste nederlaag aansmeren. En zo ook wij. Met Fré en Haris ontbraken wel 2 spelers en ook Sam Meerts kon niet tijdig aanwezig zijn. Maar ook bij Dacia ontbreken blijkbaar spelers, want ze vroegen om de wedstrijd later op gang te fluiten omdat er nog een paar onderweg waren. Met alle respect voor de fairplay, maar als er al 13 (mss iets minder goede) spelers zijn, dan gaan we gewoon om 15u starten! Bij deze!

FCC schoot goed uit de startblokken, want we stonden al vrij snel 1-0 voor. Kevin stuurt Daf diep in het hoekje. Daf met goede actie en pas naar eerste paal, waar Kevin kan binnen tikken. Lang hebben we niet mogen profiteren van de voorsprong. Dacia heeft goede spelers die een goede actie en een goed schot hebben. Halfweg de eerste helft stond het daardoor al 1-2. Eerst een verre corner naar de tweede paal, waar een vrije speler hard binnen trapt. Daarna een afvallende bal na een - onterechte - corner, die na kapbeweging weer hard wordt binnen getrapt. Een beetje later staat het zelfs 1-3. Een perfect aangesneden corner en staalhard binnen gekopt. Maar FCC laat zijn kopje niet hangen en blijft vechten voor elke meter. Dacia monopoliseert de bal, maar FCC richt zich op de counter. Mensur krijgt goede kans, maar schot gaat voorlangs. Ook Maarten is nog alleen voor de keeper geweest (begin van de match maar wou het er niet meer tussen proppen), maar scoren lukte vandaag niet. Net voor de rust toch de aansluitingstreffer. Daf met een diepe corner naar de tweede paal, waar Tom Keysers makkelijk kon binnenduwen.

De tweede helft bleef gelijk op gaan en Dacia werd toch beetje nerveus. Maar dan komt de klasse toch ook weer bovendrijven. Knap vrij gekapt in de korte ruimte, plaatsbal naar de verste paal, Polle die er net niet aan kon en dus de 2-4 op het bord. Maar toch slaagde FCC er weer in om de aansluiting te vinden. Daf met zijn derde assist en Fino met een schitterende halve omhaal. De bal ging net onder de lat, tussen de handen van de keeper en 3-4. Een beetje later kreeg Dacia een onterechte vrije trap op zo’n 20 meter van de goal. Dat Roemenen kunnen schilderen, dat wisten we al, maar deze was echt heel mooi binnen geschilderd: over de muur, netjes in de haak: 3-5. FCC ging nog drukken om te scoren, maar het was Dacia dat nog 4-5 keer echt gevaarlijk was. Gelukkig voor ons, stond hun vizier niet meer scherp en misten ze keer op keer. Eén keer lukte het nog: voorzet naar de tweede paal, gevolgd door een laag overhoeks schot dat via Tom in doel belandt. 3-6.

FCC speelde een goede wedstrijd, kon als eerste ploeg ooit drie keer scoren tegen Dacia, maar kon de aanvalsgolven niet tegenhouden. Dacia 2018 zal binnen dit en een paar weken de verdiende kampioen zijn. Ze hebben schitterende spelers, de vraag is misschien hoe ze als ploeg zullen reageren als ze eens verliezen. (Afgelopen 2 jaar nog niet gebeurd) Vandaag werd het af en toe duidelijk dat ze wel zenuwachtig kunnen worden als het even moeilijker wordt. FCC heeft er vandaag echt voor gewerkt, maar de kwaliteiten van Dacia hebben de bovenhand gehaald. Verdiende overwinning.

Ploeg: Polle, Dompi, Cé, Tom K, Sammeke, Fino, Kurt, Daf, Mensur, Kevin en Maarten.

Vervangingen:
‘35 Frits voor Kurt
‘50 Anthony voor Kevin

Bank: Sam Meerts
10.02.2020   MotM : FC Charly's - Dacia 2018

Het merendeel had dezelfde tierce (al dan niet in dezelfde volgorde), een paar enkelingen zagen het anders.. :-) Fino werd met grote meerderheid verkozen tot Man van de Match! Daf, met 3 assists, komt op plaats 2. Tom Keysers vervolledigt het podium!

1. Fino - 37 (13)
2. Daf - 19 (9)
3. Tom K - 13 (9)
4. Kevin - 5 (3)
5. Mensur - 4 (2)
6. Cé - 2 (2)
7. Sammeke - 2 (2)
8. Dompi - 1 (1)
9. Maarten - 1 (1)

10.02.2020   Winst op Vlimmeren Kwist

De Vincent heeft er samen met zijn collega’s weer een geweldige quiz van gemaakt. Actueel, goede powerpoint, zeer duidelijke akoestiek! En lekker veel hapkes !

Het werd een spannende strijd met Raftafaris, die we uiteindelijk in ons voordeel konden beslechten! Het 5de podium (en 2de overwinning) op 6 quizzen in 2020 ! #sterkbezig

1. FC Charly's - 174
2. Raftafaris - 171
3. Geen Idee - 164.5
4. Oliver - 164
5. Werner Loots 2 - 162

Q(F)CC: Lex, Tim, An, Koen, Luc en Dompi
02.02.2020   Q(F)CC - Sint-Lenaarts en Westmalle

Afgelopen weekend had FC Charly’s twee quizzen op de agenda staan. Vrijdagavond was er de 4de Quiz van KFC Sint-Lenaarts. Na 2/3 van de quiz stonden we mee bovenaan. Spijtig genoeg zakten we in de slotfase nog naar positie 4... Franklin D Rooselvelt had ons de overwinning kunnen schenken ...

Een dagje later was er een quiz tvv Kom Op Tegen Kanker. Veel bekend volk in de zaal, niet zo makkelijke quiz en uiteindelijk een tweede plaats op 29 ploegen.

Q(F)CC KFC Sint-Lenaarts: Tim, Ben, Koen, Dompi, Rob en Luc

Q(F)CC KOTK: Tim, An, Lex, Rob, Luc en Dompi
Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Charly's
FC Beuckie
29/02/2020
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
FC Charly's
FC De Zwaantjes
0
3Topschutter top-3
1. Maarten Peeters 17
2. Mensur Pacariz 10
3. Tom Keysers 5


Volgende activiteit
Jaarlijks Diner voor Bestuur en Sponsors op 27/2/2020
Om 19u in restaurant Nicoty.