Geoptimaliseerd voor 1024x768 - Ontwikkeld door Dompi - ©2006

Den uitslag van den tombola 2018

24.03.2019   Q(F)CC - Monnikenheide en KHSL

Geen voetbal dit weekend, maar wel een quizweekendje voor FC Charly’s. Op vrijdagavond werd er gequizt tvv Monnikenheide. Altijd in een thema (dit jaar ‘Lekker eten’) en altijd heel plezant. Q(F)CC deed de ganse avond mee voor de prijzen, maar kwam 4 puntjes te kort voor de overwinning. Alles zat heel kort bij elkaar, getuige een finale 5de plaats op 26 ploegen.

Einstein Brains: Ben, Tim, Lex, Koen, Tim en Rob

Een dagje later werd er nog eens gequizt in Oostmalle en dit voor de zesde keer voor de Koninklijke Harmonie Sint-Laurentius. Vanaf het begin bleek dat het een heel moeilijk quiz zou worden. En dan moet je altijd wat afwachten wat er nog in de zaal zit. Uiteindelijk behaalden we 108 op 161 (67%) en dit bleek ruim voldoende voor de overwinning (lees, 10 punten voor). Op zich leuke quiz met goede ideeën, maar toch wel wat moeilijk voor de aanwezige ploegen ...

Einstein Brains: Ben, Tim, Lex, Guy, Inge en Dompi

Na 11 quizzen in 2019 staat de balans mooi positief: 2 overwinningen en in totaal al 6 podia! Volgende week trekken we naar de Rowil in Turnhout !
FC Charly's dankt zijn sponsors
Carwash SplashSanthonis
Industrieweg 4, 2390 Oostmalle

www.splashcarwash.be

Gesloten op woensdag en zondag

+32 3 311 64 32 - carwashsplash@skynet.be
Hairstyling Metamorphose
Club 80 Malle-Beerse
Kasseiwerken Rombouts

Klik hier voor overzicht alle sponsors11.03.2019   MvdM: VK De Pezerik - FC Charly's

Met 2 doelpunten werd Fré verkozen tot Man van de Match. Tom Bruynen bleef lang in zijn kielzog, maar strandt op plaats 2. De Polle pakt plaats 3.

1. Fré - 31 (12)
2. Tom B - 23 (11)
3. Polle - 19 (11)
4. Cé - 6 (4)
5. Fino - 3 (2)
6. Daf - 1 (1)
7. Sammeke - 1 (1)

04.03.2019   MvdM: FC Charly's - Arte

Vijf verschillende personen kregen een driepunter toegewezen. Polle pakte de meeste en daarme ook de overwinning! Dit voor Mich en Mensur!

Congratz !!

1. Polle - 18 (6)
2. Mich - 11 (5)
3. Mensur - 6 (4)
4. Daf - 6 (3)
5. Cé - 5 (2)
6. Fré - 5 (5)
7. Cal - 3 (1)
8. Haris - 3 (2)
9. Sam - 2 (1)
10. Tom K - 1 (1)

24.02.2019   FC Rowil - FC Charly's : 1 - 5

Het is nog een maand winter, maar toch mocht FCC onder een stralend lentezonnetje gaan voetballen op de terreinen van Technico in Turnhout. Na 7 wedstrijden zonder overwinning, wilden we toch nog eens die driepunter halen, maar het bleek de laatste weken toch zo moeilijk om te scoren.

In de eerste helft was FCC heer en meester. FC Rowil werd van het kaske naar de muur gespeeld en FCC kreeg in de eerste helft de mogelijkheid om minstens 6 goals te maken. Zoals eerder al aangehaald, lukt scoren heel moeilijk en mochten we blij zijn (of de Rowil) dat het er 3 waren. Rowil kon 2 keer gevaarlijk zijn: een hobbelballetje net voor langs en een schotje dat van de lijn werd gekeerd door Dompi.

FC Rowil begon de tweede helft met veel druk, maar ondanks veel balbezit, bleven de echt grote kansen uit. Het was FCC dat bij een eerste echt gevaarlijke uitbraak voor de 0-4 zorgde. Even leek FC Rowil nog de bakens te verzetten (knappe goal bij de 1-4), maar het kalf was voor hun reeds verdronken. Mensur zette in de allerlaatste seconden een kers op zijn goede wedstrijd door de 1-5 binnen te werken!

FCC speelde waarschijnlijk zijn beste wedstrijd van het seizoen en versloeg het nummer 3 uit het klassement met 1-5 cijfers. Mathematisch is het behoud nog niet verzekerd (Harlem 22 blijkt ineens onoverwinbaar), maar het spelplezier was er terug, de goals ook EN Sam Meerts maakte zijn comeback!

Doelpunten
0-1: Na wat geharrewar komt de bal bij Nico. Hij geeft voorzet naar de tweede paal, waar Maarten hard overhoeks kan afwerken.
0-2: Actie over links, waar Nico de bal inspeelt op Haris. Op de korte kan hij zich vrijmaken en trapt hij met links, precies naast de paal binnen.
0-3: Dompi wint kopbalduel op middenveld en zet zo meteen Maarten alleen voor doel. Maarten twijfelt niet en scoort zijn tweede van de namiddag.
0-4: Mooie actie van Tom op rechts. Via Mensur komt de bal bij Maarten die zijn Hattrick (in 2 tijden) vervolledigt
1-4: spits van Rowil wordt in de 16 aangespeeld. Na een knappe kapbeweging zet hij de 1-4 op het bord
1-5: Maarten wordt diep aangespeeld en snelt op doel af. Op het juiste moment speelt hij Mensur aan die de 1-5 binnen trapt

Kern
Polle, Dompi (‘50 Sam M), Cé, Sammeke, Ken, Fino, Haris (‘35 Fré), Nico VD (‘35 Kevin VDK), Tom K, Mensur en Maarten.

Geel
Fino en Nico
24.02.2019   FC Rowil - FC Charly's : 1 - 5

FCC won oververdiend met 1 - 5 op FC Rowil. Doelpunten van Maarten (3), Haris en Mensur.
24.02.2019   MvdM: FC Rowil - FC Charly's

Het werd een spannende strijd tussen Maarten (een tweede hattrick dit seizoen) en Mensur, maar uiteindelijk trok Mensur net aan het langste eind! Congratz !!!

1. Mensur - 22 (9)
2. Maarten - 20 (9)
3. Tom K - 8 (4)
4. Fino - 7 (5)
5. Ken - 4 (2)
6. Cé - 3 (2)
7. Dompi - 1 (1)
8. Nico VD - 1 (1)

16.02.2019   FC Charly's - De Doelgetters : 0 - 2

Vandaag zag FCC de leiders uit tweede klasse in de ogen. De Doelgetters zijn wel een ploeg die ons ligt, want we verloren er nog nooit tegen. We kwamen dikwijls op achterstand, maar wisten altijd nog minstens een punt uit de brand te slepen. (In de heenwedstrijd ging het nog van 3-0 naar 3-3). 15 Charly’s stonden er op het scheidsrechtersblad, de zon was aanwezig, veel supporters en Marc Van den Brande als scheidsrechter.

Het werd een heel gelijk opgaande wedstrijd die zou beslist worden in de minste 10 minuten van FCC van de hele wedstrijd. En dat ware minuut 25 tot 35 in de eerste helft. We kregen weer een paar kut-goalen (sorry voor de woorden) tegen en kregen dat niet meer recht gezet. In de tweede helft was FCC lichtjes baas, maar voor de derde keer in vier wedstrijden slagen we er niet in te scoren ...

En er waren mogelijkheden. Nick Kennis kon 3 keer afdrukken, maar het was net niet genoeg. Haris en Dompi met schoten voorlangs. Tom wiens schot net afgeblokt werd. Dompi kreeg nog grote kans op einde tweede helft, maar hij kon de voorzet van Fré net niet in doel zetten. En dan werd er nog een goal afgekeurd voor discutabel buitenspel. Haris met een mooie actie, pass naar Nick en een laterale bal op de aanstormende Maarten. Goal, maar de scheids dacht er anders over. Dit was beslissing, want met nog een dikke 10 minuten spelen, had een 1-2 de wedstrijd nog helemaal kunnen doen kantelen.

Zetten de Doelgetters hier niets tegenover? Jawel. De Polle moest nog 2 keer goed ingrijpen en hij deed dit met verve. Omdat FCC - zeker in de tweede helft - goed aanviel, konden de Doelgetters counteren. Met een man-op-man achteraan was dit min of meer gevaarlijk, maar echt dreigen werd er niet gedaan.

FCC speelde een goede wedstrijd en had meer verdiend. De realiteit is echter dat we al 7 wedstrijden achter elkaar niet konden winnen. Tijd om aan die reeks een einde te brengen, komende zaterdag op de Rowil!!

Oh ja, toch nog iets wat me beetje tegen slaat van de Doelgetters ... In het woord “cafévoetbal” zit café. Na 10 minuten, 1 consumptie, geen tombola en vooral zonder iets te zeggen, vertrekken, is een beetje not done. Het spijtige is dat we dit meer en meer zien. Maar goed, FCC zal zich hier niet aan laten kennen en volgende week zullen we onze “oude” kantinniers van de Rowil nog eens goed wat werk geven !

Doelpunten
0-1: na geharrewar, wordt de bal voorgegeven vanop de rand van de 16. Deze rolt tergend langzaam door de grote backlijn, zonder dat iemand de bal kan wegwerken. Net voorbij de tweede paal kan een Doelgetter de bal dan overhoeks binnentrappen.

0-2: na een ingooi, draaien 2 Doelgetters zich vrij voor goal. Er volgt een voorzet, die tegen de lat wordt getrapt. De Polle kan de rebound nog stoppen, maar de tweede rebound wordt alsnog binnengetrapt.

Kern
Polle, Dompi, Cé, Fré, Tom K (‘50 Arne DH), Daf, Ken (‘35 Haris), Fino (‘35 Sammeke), Kurt (‘10 Nick), Maarten en Mensur
16.02.2019   MvdM : FCC - Doelgetters

Lang geleden dat het zo spannend was voor de eerste plaatsen. Mensur is deze week onze weekwinnaar, maar zeer kort op de voet gevolgd door Nick en Fré.

Congratz !!

1. Mensur - 20 (7)
2. Nick - 16 (8)
3. Fré - 15 (7)
4. Dompi - 14 (6)
5. Cé - 8 (6)
6. Ken - 1 (1)
7. Maarten - 1 (1)
8. Polle - 1 (1)
9. Sammeke - 1 (1)
10. Fino - 1 (1)

10.02.2019   Man van de Match: Harlem 22 - FC Charly's

Slechts 8 stemmen, maar wel een overtuigende overwinning voor Maarten Peeters. Iedereen - buiten hijzelf - stemde voor Maarten. Hij evenaart hiermee een record van Polle, maar daar waren wel veel meer stemmen in betrokken!! Congratz !!!

1. Maarten - 21 (7)
2. Tom K - 7 (3)
3. Sammeke - 6 (3)
4. Polle - 4 (3)
5. Fino - 4 (3)
6. Hans - 2 (1)
7. Kevin - 2 (2)
8. Kurt - 1 (1)
9. Mensur - 1 (1)

10.02.2019   Harlem 22 - FC Charly's : 3 - 3

Laat ons vandaag maar eens beginnen bij het einde. FCC zal het steeds moeilijk hebben tegen ploegen die onderaan het klassement staan. We kregen voldoende mogelijkheden, maar werkten misschien net niet goed genoeg af (Maarten natuurlijk wel met z’n 3 doelpunten). En ja, er was ook wat pech mee gemoeid, getuige een own-goal en een bal die via lichte afwijking perfect valt. Maar het moet ook gezegd worden dat Harlem zeker geen punt gestolen heeft. Ze speelden goed voetbal, hadden een vinnige spits rondlopen en ze benutten hun kansen. Maw een billijk gelijkspel.

Flashforward 1.5u. FC Charly’s was nog eens au grand complet: 15 spelers in een winderig Turnhout. Als alle voetballogica gerespecteerd wordt, dan kan Harlem ons niet meer voorbij in het klassement, maar een overwinning zou daar een zekerheid van maken. Dat zou meteen ook een verlengd verblijf in tweede klasse betekenen, vermits Mengelmoes reeds geschrapt is.

FCC begon zeer goed aan de wedstrijd en zette Harlem vanaf minuut 1 onder druk. Er werd snel gescoord en zowel Maarten (goed gepakt van de keeper en bal op de lat) als Kurt (volley die net naast ging) misten een grote kans. Na de 2-0 volgde wel snel de aansluitingstreffer en even later werd het net geen 2-2 omdat de Polle en de paal er goed tussen zaten.

Na de pauze stond het vrijwel meteen 2-2. Dompi kreeg de bal niet ver genoeg weg, maar het - niet zo hard en goedgerichte - scchot verdween via Kevin langs een verbouwereerde Polle in doel. Maar FCC was niet aangedaan en halfweg kwamen we terug 2-3 voor. In de laatste 10 minuten ging Harlem nog meer vooruit voetballen en - weer met een gelukje - konden ze de 3-3 scoren. Polle moest zelfs nog een paar keer goed tussenkomen (rechtstreekse corner bijvoorbeeld), maar scoren werd er niet meer gedaan. Eindstand: 3-3.

Zoals eerder al gezegd, een billijk gelijkspel. Positief voor ons: niet verloren en voor het eerst in 3 wedstrijden terug gescoord. Volgende week gaan we er weer tegenaan. Met inzet en voetbalplezier! Wedstrijd om 15u00 op het C-terrein van Oostmalle Sport en dit tegen de Doelgetters, de leiders uit tweede klasse!

Doelpunten:
0-1: diepe bal van Ken, die slecht ontzet wordt door een verdediger. Maarten zo alleen voor de keeper en zonder twijfelen binnen
0-2: Sammeke ontzet vanachter uit en stuurt zo ineens Maarten diep. Maarten omspeelt de keeper en kan makkelijk binnen leggen
1-2: een schot van net buiten de 16, die via de paal binnen gaat
2-2: een schot van buiten de 16, die via Kevin in doel gaat. De Polle volledig op verkeerde been
2-3: Nico VD met een diepe bal die Maarten weer alleen voor de keeper zet. Maarten twijfelt ook deze keer niet en maakt zijn hattrick compleet.
3-3: aanval over rechts. De voorzet wordt nog net door Hans aangeraakt, waardoor ook Dompi op verkeerde been staat. Daarachter kan middenvelder van Harlem makkelijk binnen trappen

Kern:
Polle, Hans DC, Kevin (‘45 Cé), Sammeke, Fré, Ken (‘35 Dompi), Fino, Daf (‘35 Nico VD), Tom, Kurt (‘35 Mensur) en Maarten
Toon alle berichten.

Overzicht quizzen FCC

Inloggen
Log in
Registreer


Volgende wedstrijd
FC Charly's
KFC Horemans Beerse
06/04/2019
15:00
Statistiek


Vorige wedstrijd
VK De Pezerik
FC Charly's
1
3Topschutter top-3
1. Maarten Peeters 10
2. Dave Coët 7
3. Frederic Franck 5


Volgende activiteit
Quiz FC Rowil op 30/3/2019
Parkwijk, Turnhout. 6 Pers. 20u00