Kakelkrant


28/11/2022FC Unlimited - FC Charly's : 2 - 9
Er was vooraf aangekondigd dat er altijd veel doelpunten te zien vallen tussen FC Unlimited en FC Charly's en dat was deze keer zelfs een understatement. Elf doelpunten op 70 minuten: dat is waar voor uw geld.

En laat ons beginnen met te zeggen dat het er nog meer geweest hadden kunnen zijn. In een tweede helft waarbij FCC al snel 1-6 voor kwam, wist de Polle zich nog een paar keer goed te onderscheiden waardoor FC Unlimited maar op 2 bleef steken. Als we die bal op de deklat in de eerste helft er nog bijtellen, dan hadden ook zij nog makkelijk op 4 of 5 kunnen uitkomen. Ze hadden een paar snelle goede voetballers op het middenveld rondlopen, maar enerzijds had FCC (en zeker Jeroen) een zeer goede dag waarbij tot minuut 55 amper iets werd weggeven, anderzijds was het scoreverloop ook zeker in ons voordeel. Het werd een verdiende overwinning voor FCC. De bal ging goed rond, de ruimte en de aanval werd gevonden. Het scoren ging vlotjes en het zat af en toe mee! Een beetje alles wat de voorbije weken niet altijd lukte.

Volgende week trekken we naar de Zwaantjes en dit voor een rechtstreeks duel voor de derde plek! SOP!!

Met nog een dikke merci aan FC Unlimited voor faire match en zeker de Jeneverbar!! Altijd voor herhaling vatbaar!Fanion elftal : Polle, Sam, Dompi, Sammeke, Jens, Fré, Cé, Kevin, Daf, Mensur, Jeroen

Vervangingen
'50 : Dzenan voor Jens
'60 : Ken voor Sam

Bank : Tom

Doelpunten:
0-1 : Cé met diepe bal naar Jeroen
0-2 : Kevin met diepe bal. Jeroen zet zich goed tussen verdediger en bal en trap van ver binnen
0-3 : Dompi met diepe bal Jeroen. Jeroen zet 1-2 op met Cé en werkt vervolgens prima af
0-4 : hoekschop van Jeroen die ineens zou binnen gaan, keeper probeert nog, maar bal gaat via hem binnen. Volgens de FIFA-regels komt het doelpunt op Jeroen zijn naam
1-4 : (lichte) penalty van Jens. Strafschop wordt laag en hard binnengewerkt. Geen verhaal voor de Polle
1-5 : Mensur gaat diep langs de flank. Zijn voorzet wijkt af op verdediger en belandt zo in doel. Own-goal dus
RUST
1-6 : Mensur stuurt Jeroen diep en die maakt zo zijn 5de van de namiddag
2-6 : Unlimited speelt FCC uit verband. Hun spits komt alleen voor de Polle en legt opzij. Daar wordt bal simpel binnen getikt.
2-7 : Sam Meerts met diepe bal door centrale as van het veld. Cé kan niet aan de bal, maar Daf kan zich wel doorzetten en scoren
2-8 : Mensur kan nog net de bal binnenhouden en stuurt zo Ken diep in het hoekje. Ken zijn voorzet belandt bij Jeroen die ineens hard zijn 6de van de namiddag binnentrapt
2-9 : een voorzet van Mensur op links wordt opgepikt door Cé, die de bal voorbij de keeper ramt
28/11/2022MvdM : FC Unlimited - FC Charly's
Zes doelpunten in 1 wedstrijd ... Weinig discussie dus over de Man van de Match. Jeroen kreeg van iedere stemmer de 3 punten en de rest staat dus niet op de foto! ;-)

1. Jeroen - 27 (9)
2. Cé - 7 (4)
3. Polle - 7 (4)
4. Mensur - 5 (4)
5. Daf - 3 (2)
6. Kevin - 3 (2)
7. Dompi - 1 (1)
8. Fré - 1 (1)
26/11/2022FC Unlimited - FC Charly's : Vooruitblik
FC Unlimited. Altijd plezant, maar ook altijd zo moeilijk. We speelden ondertussen 6 officiële wedstrijden tegen deze jonge bende uit Wechel, maar we konden slechts 2 keer winnen. Bijna dag op dag 5 jaar geleden (25/11/2017) werd er zelfs met 2-3 gewonnen. Haris, Frits en Jeroen A. zorgden toen voor de doelpunten. Greg & Ali spelen momenteel niet meer voor FCC, maar de andere zitten nog steeds in de kern : Polle, Kurt, Nico VD, Daf, Tim VT, Sam, Tom K, Sammeke, Fino & Cé.

Unlimited startte het seizoen met een 6 op 6 tegen Harlem en Borracho, maar daarna kon het nog maar 1 van zijn 5 wedstrijden winnen : 2-8 op den Atlas. Maar je weet wat ze zeggen van een gewond dier. En tegen de Charly's kunnen ze ook altijd wat meer. Wat wel is, ge ziet goals bij wedstrijden tussen de Charly's en Unlimited. Gemiddeld gezien vallen er 4.68 doelpunten per match! Momenteel hebben Jeroen V, Mensur en Tom K al 2 keer weten te scoren. Wie zet zich morgenavond alleen bovenaan??

Het wordt onze 5de wedstrijd op 26 november. Van de vorige vier wedstrijden werd er slechts ééntje verloren. 1-2 tegen ISC in 2016. In 2011 gaf United forfait, maar zowel tegen Zandcrossers C (1994) als tegen Lokeren Sport (1988) werd gewonnen. Resp. 1-0 & 0-2. Daar gaan we nog eentje aan toevoegen !
22/11/2022FC Bolk - FC Charly's : 2 - 1
Voor de eerste keer dit seizoen mochten we een matchke gaan spelen op het Diepvenneke in Vosselaar. Hopelijk is het de volgende 2 keer een beetje warmer. FC Bolk was voor ons een nieuwe tegenstander, promovendus en net als wij in de middemoot van het klassement. Het was een onderlinge strijd voor de top-5.

FCC probeerde in de eerste helft wel vanachteruit te voetballen, maar Bolk zette het middenveld goed vast. We geraakten er moeilijk door, maar toch kregen we wel wat kansen. Zo waren er pogingen van Maarten, Mensur en Jeroen, maar hun schoten misten de goede richting. FC Bolk zette hier ook een afstandsschot tegenover. Deze ging wel tussen de palen, maar de Polle zweefde de bal eruit. De grootste kans voor FCC in de eerste helft was een poging van Jeroen. Na een tackle in de 16 bleef hij overeind, maar zijn schot strandde op de paal. De scheids keerde niet terug op z'n tellen en gaf geen penalty. "Als je je laat vallen, maak je het mij makkelijk. Maar zo dus niet". Tsja. Geen goal, geen penalty, maar wel een aanval van FC Bolk over links. Het schot werd tegen gehouden door Polle. Ook de rebound en de rebound werden gestuit. De derde rebound was er echter te veel aan en zo stond Bolk, net voor de rust, 1-0 voor.

Na de pauze kregen we een soortgelijk spelbeeld, maar in de beginfase kon FCC ook niet echt dreigen. Bolk profiteerde wel van balverlies bij FCC. Weer een doorbraak over links, gevolgd door een scherpe voorzet naar de tweede paal. Daar werd de bal overhoeks binnen getrapt: 2-0. FCC moest nu risico's gaan nemen en schoof meer volk vooruit. FC Bolk kreeg het nu moeilijker, maar ze profiteerden natuurlijk ook van de ruimte achteraan bij FCC. Maar de Sammen en de Polle hielden de score op 2-0. Het aanvalsspel van FCC was echter te slordig en echt grote kansen kwamen er uit de druk niet voort. Ballen vlogen te ver en de keeper kon redelijk makkelijk oprapen. Een kwartiertje voor tijd wist Jeroen toch weer te scoren (zijn zesde wedstrijd op rij). Bolk verdedigde slecht uit, Jeroen nam de bal in ontvangst, twijfelde niet en trapte hard binnen. FCC bleef zoeken, maar zoals eerder al gezegd, echt grote kansen kwamen er niet uit voort. De score bleef dus ook 2-1.

Weer zo'n wedstrijd waar je nadien meer van verwacht, maar waar het spijtig genoeg niet lukt om beter te doen. In tegenstelling tot de voorbije weken lukte het ons niet om meer dan één keer te scoren. En als het op het einde van de eerste helft 1-0 wordt ipv 0-1, dan krijg je wss ook een andere wedstrijd. Maar goed, FC Bolk speelde zeker ook goede wedstrijd, wij verdienden mss een puntje, maar dan moet je ook minstens evenveel scoren als de tegenstander. Dat lukte ons vandaag spijtig genoeg niet. Volgende week weer een grote uitdaging: FC Unlimited. Jong en sterk, maar wel altijd plezant. Het zou alleen plezant zijn als we hen nog eens konden verslaan! SOP

Fanion: Polle, Dompi, Sam, Sammeke, Jens, Fré, Kris, Mensur, Daf, Jeroen, Maarten

Vervangingen:
'35 Kevin voor Kris
'50 Dzenan voor Jens
'60 Tom voor Mensur

Doelpunten:
1-0
RUST
2-0
2-1 : Jeroen
21/11/2022MvdM : FC Bolk - FC Charly's
Met een paar scherpe reddingen wist hij ons in de wedstrijd te houden. Spijtig genoeg konden we niet meer scoren en ging de wedstrijd tegen FC Bolk met 2-1 verloren! Congratz Polle

1. Polle - 29 (11)
2. Sammeke - 13 (7)
3. Dompi - 10 (4)
4. Jeroen - 7 (4)
5. Kevin - 5 (4)
6. Fré - 2 (1)
7. Sam - 2 (1)
8. Daf - 2 (2)
9. Dzenan - 1 (1)
10. Jens - 1 (1)
17/11/2022FC Bolk - FC Charly's : Voorbeschouwing
Dit weekend spelen we voor de allereerste keer tegen FC Bolk uit Vosselaar. FC Bolk speelde al een paar jaar in derde afdeling, maar samen met dorpsgenoot FC Borracho wisten ze vorig seizoen te promoveren naar tweede afdeling. Daarin doen ze momenteel goed mee en ze staan op een zesde plaats, met één puntje minder dan FC Charly's. Het wordt dus een rechtstreeks duel voor de top-5.

FC Bolk verloor dit seizoen 3 keer en dit tegen de huidige top-3 van het klassement. Tegen Atlas, Borracho en Unlimited werd gewonnen. Tegen de Horemannen gelijk gespeeld. Ze scoorden amper 9x op 7 wedstrijden, maar ze kregen er ook maar 9 binnen. Dat is een klein contrast met FCC! We zullen er zowel vanvoor als vanachter moeten staan, willen we de overwinning over de streep trekken.

En die overwinning, die willen we wel. Het blijft toch het vermelden waard, dat we in 2022, op verplaatsing, nog niet verloren. Dat is al 334 dagen zonder nederlaag, toen was dat op Unlimited. Er volgen nog 4 uitwedstrijden, dus we hebben nog werk aan de winkel.

19 november is een dag die momenteel voor ons break-even is. In 2005 was er een 3-2 winst tegen Nooit Verwacht. Twee keer werd er 1-1 gelijk gespeeld: in 1988 thuis tegen Sport 82 en in 1994 op Verboven. In 2011 was er de enige nederlaag. Kurt Marynissen wist te scoren, maar De Cinema scoorde één keertje meer: 2-1 dus. Van de ploeg die toen op het veld stond, zitten er vandaag nog 4 in de kern. Een viertal zitten nog in de pool om eventueel opgeroepen te worden. Het zijn : Polle, Benny Q, Jan VA, Puit, Bart Calders, Kris VDS, Stefan D, Mich, Christophe F, Tim VT, Jan Willekens, Tom Bruynen, Nils, Tom Keysers en de doelpuntenmaker: Kurt.
13/11/2022FC Charly's - FC Atlas : 4 - 3
Het beloofde een moeilijke, vervelende wedstrijd te worden. Als FCC moet spelen tegen een ploeg die onderaan staat, is dat nooit het geval. Onze een stralende herfstzon verschenen 15 spelers op het C-terrein. Dat waren er veel, maar ik denk dat FC Atlas met nog meer spelers aanwezig was. Weinig bekende gezichten, heel veel nieuw volk.

Al in de eerste 10 minuten mochten we tal van acties optekenen. Dzenan naar Mensur die Jeroen alleen de keeper afstuurde en voor we het goed wisten stond het al 1-0. Nico dacht hij geen werk zou krijgen, en begon dan maar rustig een pakje chips te eten. Maar dat was buiten de waard gerekend, want twee minuten later stond het al 1-1. Centraal kwam Atlas er goed door. De bal werd diep gestuurd en het zou wss buitenspel geweest zijn. een ongelukkige tussenkomst van Nico zorgde er echter voor dat er een nieuwe fase startte en dat hierdoor het buitenspel dus werd opgeheven. Atlas profiteerde en scoorde. (Red. : voorgaande gaat ervanuit dat we spelen in eerste klasse en dat de VAR dit zou controleren. Op KVDV-normen zou het wss te nipt geweest zijn om het buitenspel effectief te detecteren.) FCC liet het niet aan zijn hart komen en bleef aanvallen. Al snel werd het ook 2-1. Voorzet van Jeroen naar Cé, die hard aan de eerste paal binnenwerkte. Atlas bleef ook wel gevaarlijk. Dompi moest tussenkomen met sliding, de Polle kon met ultieme reflex de bal voorlangs laten gaan. Als Atlas het zelf niet kan, dan helpen we maar een beetje. Balverlies van Sam zet Atlas weer één-op-één tegen de Polle: 2-2. Iets later een hoekschop die zo goed als vrijstaand wordt winnengekopt : 2-3. Ook nu blijft FCC proberen, maar de kansen/kansjes willen er niet in. Dan maar alles of niets, denkt de Fré. Inworp van Dafke, aanpakken, draaien en trappen van de Fré. De bal valt met de perfecte parabool-lob over de keeper in doel : 3 - 3. Rusten maar.

Na de pauze lijkt het spek van de soep bij Atlas. In balbezit blijven het technische voetballers, maar ze komen er niet echt meer door. FCC verdedigt goed en stevig. Het middenveld doet superwerk, waardoor ze achteraan nog zelden in de problemen komen. Maar het blijft lang 3-3, ondanks kansen voor Maarten en Jeroen. Maar het zijn wel die twee die voor de verlossende 4-3 zorgen. Jeroen diep op links, voorzet en Maarten die centraal voor doel binnenwerkt. De kloof blijft wel beperkt tot 1 doelpuntje en zo blijft het wel spannend. Kansjes worden gemist of laatste ballen komen niet aan. En dan is er zo'n spreekwoord van het deksel en de neus. Maar deze keer kon FCC zijn neus net op tijd terug trekken. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd was er een afstandsschot dat via een spits voorbij de Polle in doel belandde. 4-4. Of toch niet. De scheids had met zijn haviksoog gezien dat de spits net buitenspel stond. Hij keurde het doelpunt nog af. Of de VAR dit ook had gedaan, is een andere vraag ... Laat ons zeggen, dat het ook eens in ons voordeel mag zijn.

Bij de Charly's ziede nogalis wa goals é. Het zou zomaar een uitspraak van den Herwig kunnen zijn. We scoren inderdaad veel; meer dan 3 per wedstrijd. Maar onze tegenstander scoort ook veel. Maar iets te veel door ons eigen toedoen. Ik denk niet dat den Atlas vandaag 3 uitgespeelde kansen heeft gehad, maar ze scoren er wel 3. Als we dat uit ons spel krijgen, gaan we nog iets makkelijker overwinningen behalen! Volgende week krijgen we de allereerste confrontatie tussen FCC en FC Bolk. Het is een strijd voor de top-5. Eentje die we gaan winnen! SOP

Fanionelftal : Polle, Sam, Dompi, Nico VD, Dzenan, Cé, Fré, Daf, Mensur, Jeroen & Maarten

Vervangingen:
'10 Sammeke voor Nico VD
'35 Jens voor Dzenan
'65 Tom voor Daf

Bank : Kris

Doelpunten:
1-0 : Jeroen (Mensur)
1-1
2-1 : Cé (Jeroen)
2-2
2-3
3-3 : Fré (Daf)
RUST
4-3 : Maarten (Jeroen)
13/11/2022MvdM : FC Charly's - FC Atlas
13 stemmers deze week, maar de favorietenrol werd verdeeld over 6 spelers. Uiteindelijk was het Sammeke die de meeste stemmen wist te verzamelen. dit voor Jeroen en Fré. congratz !

1. Sammeke - 21 (10)
2. Jeroen - 13 (8)
3. Fré - 11 (6)
4. Cé - 9 (3)
5. Mensur - 9 (3)
6. Daf - 5 (3)
7. Polle - 4 (2)
8. Dzenan - 3 (2)
9. Maarten - 2 (1)
10. Dompi - 1 (1)
11/11/2022FC Charly's - FC Atlas : Vooruitblik
Na 21 dagen mogen we eindelijk nog eens de wei in! Nog 6 wedstrijden tot de WK finale !!

Tegenstander komende zondag is FC Atlas uit Turnhout. Turnhout is blijkbaar wel relatief, want vele spelers komen uit het Antwerpse. Voor hun promotie naar eerste klasse was FC Atlas altijd een stugge tegenstander waartegen we het zelden makkelijk hadden. Na hun terugkeer naar tweede, konden we alle 3 de onderlinge duels winnen, maar makkelijk zal het nooit worden tegen deze technisch goede spelers.

Atlas wist dit seizoen nog geen punten te sprokkelen, maar dat is meestal zeker niet in het voordeel van FCC. Vorige week verloren ze ook maar met 0-1 van The Sir. We zullen dus alle zeilen moeten bijzetten om nog eens een thuisoverwinning op ons conto te zetten! Willen we aan de linkerkant van het klassement blijven, zal het ook nodig zijn! Huidig topschutter tegen FC Atlas is Jeroen met 4 stuks. Er volgen wel nog een heel deel actieve spelers met 2 doelpunten!

En die doelpunten zijn belangrijk. De afgelopen weken verbraken we al het record van thuiswedstrijden met een doelpunt. Dat staat momenteel op 19 opéénvolgende wedstrijden. Na dit weekend kunnen we een nieuwe milestone bijschrijven, want als we scoren, zal het meer dan 1000 dagen geleden zijn, dat iemand ons thuis nog op de 0 kon houden. Verder naderen we ook het algemene record van 22 wedstrijden achter elkaar gescoord (thuis & uit).

En nog een laatste ding over doelpunten: Jeroen wist de voorbije 4 wedstrijden telkens te scoren. Zijn (en ook het algemene) record staat op 8.

De dagstatistieken dan. We speelden 4 keer op 12 november. In 1988 en in 2005 werd er telkens gelijk gespeeld: 2-2 tegen de Volksvrienden en 1-1 tegen de Breugelboys. Onze wedstrijd tegen Mengelmoes in 2011 ging met 0-2 verloren.

Er werd dus ook 1 keer gewonnen: in 1994 versloegen we de huidige leider in tweede klasse, Sport 82, met 3-0. Doelpunten kwamen toen van Guy Mariën, Hendrik Van Besauw en Erwin Scheynen. De volledige kern: Harry Habraken, Jan Bogaerts, Mark Ivens, Patrick Verschueren, Toon Wouters, Koen Van Eyndhoven, Peter Grootjans, Guy Van Deun, Werner Verschoren, Gert Versmissen, Tino Everaert & Kurt Martens!
10/11/2022Overlijden Martha Geens
Bedroefd om het afscheid, maar dankbaar om haar grenzeloze bezorgdheid, melden wij het heengaan van mevrouw Martha Geens.

Martha is de moeder van onze cafébaas Wilfried.

Langs deze weg willen we alvast onze steun betuigen aan Wilfried en Denise, alsook aan alle familieleden en vrienden van Martha.

Veel sterkte in deze moeilijke tijden!
26/10/2022FC Charly's - Sport 82 : 3 - 8
Voor een gedetailleerd en gekleurd verslag stuur ik je deze week graag door naar www.sport82.be.

Het werd spijtig genoeg weer een deceptieve thuiswedstrijd met voor het tweede jaar op rij, 8 tegendoelpunten. Was het dan zo slecht ... Goh, als ge er acht binnenkrijgt misschien wel, maar eigenlijk lagen we niet echt onder. De grote knak volgde in de 5 minuten na de rust. Daar ging het ineens van 1-3 naar 1-7. Wedstrijd gespeeld natuurlijk. Tel daar nog twee - terechte, maar lichte - penalties owv handsbal (in mijne jonge tijd was dat altijd onvrijwillig, maar coit), een flaterke van Polle gevolgd door dik chanceke en nog een ruikend buitenspelletje bij en je ziet dat het ook weer heel anders had kunnen draaien. Maar de overwinning was natuurlijk wel terecht. Scherp en stevig Sport 82, dat toch wel lekker bovenaan staat !

Voor FCC volgen ALWEER twee weken van rust. Op 12 november spelen we dan tegen den Atlas! Maar eerst ... de quiz!!

Fanion: Polle, Fré, Esteban, Sammeke, Kevin, Dompi, Nico VDP, Cé, Daf, Maarten & Jeroen.

Vervangingen:
'35 Jens voor Kevin
'35 Mensur voor Cé
'50 Tom voor Fré
'50 Dzenan voor Nico VDP

Bank : Nico VD (met speelminuten bij de veteranen)

Geel : Daf en Sammeke

Doelpunten
0-1 : penalty (hands Cé)
0-2
0-3
1-3 : Dompi (Maarten)
RUST
1-4
1-5
1-6
1-7
2-7 : Jeroen (Maarten)
3-7 : Jeroen (Mensur)
3-8 : penalty (hands Jens)
23/10/2022MvdM : FC Charly's - Sport 82
Wss was de keuze deze week zo moeilijk, want er kwamen slechts 4 stembiljetten binnen. Die hadden alle 4 dan nog een andere speler op de eerste plaats. Jeroen kreeg van alle 4 punten en hij pakt hiermee zijn MvdM-Award! Congratz !!

1. Jeroen - 8 (4)
2. Daf - 4 (2)
3. Dompi - 3 (1)
4. Este - 3 (1)
5. Maarten - 3 (2)
6. Mensur - 2 (1)
7. Plaske - 1 (1)
21/10/2022FC Charly's - Sport 82 : Voorbeschouwing
FCC - Sport 82, das meubilair in de KVDV. Ik denk niet dat er 2 andere ploegen zijn, die door de jaren heen zo dikwijls tegen elkaar gespeeld hebben. Tussen 1988 en 2022 zijn dat er al zeker 61, waarvan 1 keer vriendschappelijk, 3 keer voor de beker en dus 57 keer in de competitie.

Momenteel is het resultaat nog in ons voordeel: 26 overwinningen vs 23 overwinningen. En als Sport 82 dit seizoen promoveert, blijft dat zeker nog eventjes zo. :-p Idd, Sport 82 is schitterend aan het seizoen begonnen. Ze wonnen 5x en ze speelden 1x gelijk. Hiermee hebben ze een voorsprong van 6 punten op een trio, weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld. Ze zijn de enige ploeg die dit seizoen nog niet verloren.

Maar die 0 verdwijnt zaterdag ook. Na de 2-8 van vorig seizoen, onze grootste thuisnederlaag ooit, hebben we nog iets recht te zetten. En mss kunnen we er voor het eerst in meer dan 18 jaar nog eens voor zorgen dat de Polle geen goal binnenkrijgt.

De dagstatistieken hinten echter wel op een 1-1 gelijkspel. Dat was in het verleden nl al 3 keer de einduitslag op 22 oktober: 1994 - Brouwershuis, 2005 - De Amethisten en 2011 - Boereinde. De andere 2 wedstrijden gingen spijtig genoeg verloren. In 1988 was het een 0-5 tegen SAS Koffie. 28 jaar later, in 2016, werd het 1-2 tegen de Kliefhamers.

In deze wedstrijd wist Pieter Van de Mierop te scoren, maar zonder puntengewin dus. Ook van de partij : Dompi, Kurt, Kris, Nico VD, Daf, Tim VT, Sam, Tom K, Sammeke, Fre, Fino, Ali, Esteban en Cé.

SOP
18/10/2022KFC Horemans Beerse - FC Charly's
Wegens de drukte rond de 33ste Quiz van FC Charly's, een kort, edoch krachtig verslag.

Na de teleurstellende 5-6 nederlaag van vorige week moest er iets recht gezet worden. In de eerste helft lukte dat nog niet echt. Ik steek het op het veld: kunstgras is en blijft een andere beleving, een bal die ander botsts, wel of niet doorschuift. Tis toch allemaal wat moeilijker in te schatten. De Horemannen kwamen, dankzij een cadeautje van de Polle, snel op 0-1. Ze hadden daarna nog kunnen/moeten uitdiepen naar 0-3, maar de Polle zat er één keer goed bij en een andere bal ging voor een leeg doel, onwaarschijnlijk op de paal. FCC kreeg kansjes via Nico VDP en Mensur, maar zonder succes. Net voor de rust kwam dan toch de 1-1. Een aanval via Sam, Cé, Dompi, Sammeke, bracht de bal bij Jeroen die de lijn afging en voorzette. Cé was goed gevolgd en legde simpel binnen.

Na de pauze kwamen we toch meer in ons spel en hadden we alles onder controle. Na alweer een assist van Jeroen, kon Mensur de 1-2 binnen trappen. Na een vrije trap, maakte Horemans toch weer gelijk: kopbal over de Polle in de verste hoek. De 2-3 startte bij Dzenan die de bal afpakte en Dompi aanspeelde. Dompi omspeelde zijn mannetje en gaf de bal tot bij Esteban. Esteban met de actie en assist op Jeroen en daar was de 2-3. Beetje later waren de rollen omgedraaid. Mensur naar Jeroen die voorzette en Esteban die de bal in doel glijdt : 2-4. Match gespeeld en dat leken ook de Horemannen te beseffen, want een echt slotoffensief volgde niet meer. Toch werd het nog 3-4 nadat een verloren bal in de voeten van een middenvelder belandde en die trapte de bal losjes in den haak. Dat was het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Volgende week spelen we "El Clasico" tegen Sport 82. Zij leiden momenteel royaal in tweede klasse! Toppertje en we hebben nog iets recht te zetten na de 2-8 van vorig seizoen!

Fanion : Polle, Fré, Sam, Sammeke, Kevin, Cé, Dompi, Daf, Mensur, Nico VDP en Jeroen.

Vervangingen:
'35 Nico VD voor Daf
'45 Esteban voor Nico VDP
'55 Dzenan voor Kevin

Doelpunten:
1-0 : xx
1-1 : Cé (Jeroen)
1-2 : Mensur (Jeroen)
2-2 : xx
2-3 : Jeroen (Esteban)
2-4 : Esteban (Jeroen)
3-4 : xx
17/10/2022MvdM : KFC Horemans Beerse - FC Charly's
Niet veel stemmers deze week, wel een spannende stemming. Het verschil tussen de eerste 5 spelers bedroeg slechts 2 punten. Ik denk niet dat het al ooit zo spannend is geweest. Mensur is deze week de Man van de Match. Hij kreeg 1 puntje meer dan Jeroen. Op plaats 3 waren er 3 spelers met 7 punten. En dan tellen het aantal drie-punters: Cé kreeg er 2, Dompi één en Esteban geen. Vandaar dus de stand zoals hieronder. Congratz !!

1. Mensur - 9 (5)
2. Jeroen - 8 (5)
3. Cé - 7 (3)
4. Dompi - 7 (3)
5. Este - 7 (4)
6. Fré - 3 (1)
7. Kevin - 3 (1)
8. Sam - 3 (1)
9. Dzenan - 1 (1)